Hobbyportal, hobbyforum, nyt om hobby - God Hobby
18. Oktober 2021, 11:30:03 *
Velkommen, Gæst. Venligst log på eller registrer.

Log på med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Nyheder: Kommercielle annonceringer er tilladt i Gode tilbud-forummet.
 
  Hjem Hjælp Søg Kalender Kontakt Links Log på Registrer  
Sider: [1]   Gå ned
  Print  
Ophavsmand Emne: Der handles med brugte dimser  (Læst 6311 gange)
cstr
Ny i forum
*

Karma: 0
Offline Offline

Beskeder: 40


Admins alter-ego


Vis profil WWW
« på: 06. April 2009, 17:25:57 »

Gadgets. Betegnelsen for alskens elektronik, f.eks. iPod, navigaionsudstyr, mobiltelefoner eller spillemaskiner. I følge Den Blå Avis er det noget, der handles meget mellem private. Man kan sagtens forstå køberne, da der jo er meget at spare (mellem 20% og 50% mener DBA). Sælgerne derimod, er de allerede blevet trætte af det, stadig ret nye, udstyr - eller har de bare købt for småt  Shokeret

Her følger hele pressemeddelelsen i sin fulde ordlyd:
Brugte gadgets i høj kurs
Handlen med brugte gadgets er steget med mere end 50 procent det seneste år. De mest populære er iPhones, Wii og Xbox, viser nye tal fra dba.dk

Danskerne vil ikke undvære smarte gadgets, men meget tyder på, at finanskrisen afholder mange fra at købe nyt. Nye tal fra dba.dk, der er Danmarks største handelsplads på internettet, viser nemlig, at handlen er steget voldsomt. Højdespringerne er spillekonsollerne Wii og Xbox, der bliver handlet 60 procent mere end for bare et år siden.

På dba.dk er man ikke i tvivl om, at den økonomiske nedtur er medvirkende til udviklingen:
 
”Der er 20, 30 måske 50 procent at spare ved at købe nyere brugte gadgets, og som tiderne er, regnes det for både fornuftigt og klogt at tænke sig om, når man handler. Det er i dag helt acceptabelt at få de smarte ting, selvom de er brugte.” siger direktør på dba.dk, Claus H. Andersen.

Den store efterspørgsel på brugte gadgets understreges ved, at fx bærbare, mobiltelefoner og spillekonsoller i gennemsnit sælges dobbelt så hurtigt som andre varegrupper på dba.dk.

Danskernes lyst til at handle brugt er generelt eksploderet. På dba.dk er handlen steget med 23 procent de seneste fire måneder. Nu handler mere end 1,1 million danskere med hinanden hver måned på dba.dk, der for nylig har indført synlige kontaktoplysninger på alle annoncer.

Logget

Medlem af Byggepladen, driver Mocshow, Investorblog og Aktiewiki. LEGO, foto og web er blandt mine hobbies.
Sider: [1]   Gå op
  Print  
 
Hop til:  

Tilføj Link Gratis
Samling af danske links. DanskeLinks.dk er et familievenligt indeks! Tilføj dit link her og få mere trafik til din hjemmeside helt gratis idag.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!