Hobbyportal, hobbyforum, nyt om hobby - God Hobby
18. Oktober 2021, 10:37:14 *
Velkommen, Gæst. Venligst log på eller registrer.

Log på med brugernavn, kodeord og sessionslængde
Nyheder: Har du tilføjet dit link til oversigten? Det er gratis.
 
  Hjem Hjælp Søg Kalender Kontakt Links Log på Registrer  
Sider: [1]   Gå ned
  Print  
Ophavsmand Emne: Egne, private fotobøger  (Læst 11578 gange)
admin
Nu med knopper
Administrator
Lettere trænet
*****

Karma: 0
Offline Offline

Beskeder: 158Vis profil WWW
« på: 04. September 2009, 20:10:28 »

CEWE tilbyder kursister at lave deres egne fotobøger på deres kurser, der afholdes sammen med Nikon. Hobbyfotografer får altså noget konkret med hjem.

Her er pressemeddelelsen fra CEWE:

Nikon tilbyder sine kursister penge på fotokurserne
Nikon School er fællesbetegnelsen på de eftertragtede fotokurser i Nikon-regi, hvis formål bl.a. tjener at bibringe med ny viden om kursistens eget Nikon-kamera og dets uanede muligheder - samt at gøre kursisten til en bedre fotograf.

For at opnå det fuldendte kursusforløb med integration af tidssvarende praktiske øvelser, har Nikon indgået et lovende samarbejde med Europas største fotoleverandør, CeWe Color.

Når en kursist deltager i et af Nikons populære fotokurser, får kursisten tilbudt en værdikupon, som delbetaling til en CEWE FOTOBOG.

Kursisten oplever således, at de pletskud, der tit bliver liggende som imagefiler på memorykortet eller på harddisken, med et snuptag kan forvandles til en ægte bog, hvorved de kunstfærdige optagelser kan deles med familie, venner og bekendte.

Via www.cewefotobog.dk uploader kursisten sine digitale billeder og placerer dem i en virtuel fotobog, som bliver produceret og leveret som en professionel trykt bog!

Kursistens digitale billeder trykkes direkte på siderne i den valgte CEWE FOTOBOG. Udbudet af varianter, indbindinger og størrelser er indbydende stort.

På CEWE FOTOBØGERNE med hardcover og softcover kan kursisten vælge at smykke titel- og bagside med egne billeder.

Uanset om valget falder på det lille fotohæfte eller på XXL fotobogen, så har kursisten mulighed for at implementere egne tekster og sjove cliparts til sine billeder.

Flotte layouts og baggrunde samt spændende billedredigeringsværktøjer står ligeledes kursisten til rådighed.

Svend Erik Nørklit, County Manager hos Nikon udtaler: ”Vi er særdeles tilfredse med at have indledt et samarbejde med CeWe Color, som qua sin position som markedsførende i Europa, er en stærk og innovativ partner på fotoområdet.”

Svend Erik Nørklit fortsætter: ”Vi forventer os meget af tiltaget og er sikre på, at vore kursister vil tage vel imod tilbudet om at udforme en personlige fotobog med deres egne billeder. Det er en optimal mulighed for at få omsat teori i praksis!”

Adm. direktør fra CeWe Color, Ané Gyldholm ser ligeledes frem til et positivt samarbejde mellem de 2 velrenommerede virksomheder: ”Nikon og CeWe Color har begge vundet TIPAs eftertragtede priser, henholdsvis på hardware- og softwaresiden. De eftertragtede priser er et entydigt kvalitetsprædikat, som garanterer brugeren et topprodukt. Dette vil givetvis komme kursisterne hos Nikon Schools til gode.”

Fotointeresserede kan tilmelde sig et af Nikons 6 udbytterige fotokurser på www.nikon.dk og hermed selv få fornøjelsen af at designe deres egen individuelle CEWE FOTOBOG.

Yderligere oplysninger om CEWE FOTOBOGEN kan fås på www.cewefotobog.dk
Uddybende informationer om Nikon Schools fremgår af sitet www.nikon.dk

Logget

Store stygge admin er med i Byggepladen og driver endvidere MOCshow og Investorblog.
carstenjensen1955
Ny i forum
*

Karma: 0
Offline Offline

Beskeder: 1


Vis profil
« Svar #1 på: 09. November 2012, 16:27:16 »

Jeg har aldrig brugt CeWe til at lave mine fotobøger, hvad er dine erfaringer? Jeg har altid benyttet http://www.pixum.dk/fotobog syntes jeg er ganske udemærket, men måske man skulle prøve noget nyt :-)
Logget
Sider: [1]   Gå op
  Print  
 
Hop til:  

Tilføj Link Gratis
Samling af danske links. DanskeLinks.dk er et familievenligt indeks! Tilføj dit link her og få mere trafik til din hjemmeside helt gratis idag.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3 © 2008-2009, SimplePortal

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!